69024alogo-ro.png

Pavel Klima

Titlu / Cabinet: Cabinet de Avocat

- Czechia

Limbi vorbite: Romana EnglezaFrancezaSpaniola

Adresa: Hradčanské nám. 60/12 119 01

Telefon: +420 732 628 701

Email: office@akpavelklima.cz

Descriere: 

Dr. Pavel Klima şi-a făcut studiile la Facultatea de Drept în cadrul Universităţii Carol din Praga, unde a obţinut mai întâi titlul academic de Master (Mgr.), iar mai apoi, titlul academic de “Doctor în Drept“ (JUDr.).

Pe lângă studiile efectuate în cadrul Facultăţii de Drept, Dr. Pavel Klima, a mai obţinut titlul de licenţiat (Bc.) în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Sociale, domeniul “Relaţiile Teritoriale Internaţionale“, iar studiile de Master (Mgr.) le-a făcut în domeniul “Studii Europene“.

Experienţă profesională juridică a câştigat în special în sectorul de avocatura. Din anului 2011, este avocat definitiv ÅŸi este înscris la Baroul AvocaÅ£ilor din Republica Cehă sub numărul de înregistrare 13 823. ÃƒÅ½n calitatea sa de avocat, îşi desfăşoară activitatea în special în domenii de drept civil, comercial ÅŸi penal.

Dr. Pavel Klima a realizat numeroase stagii de pregătire în străinătate (atât de natură juridică precum şi de natură lingvistică). Dintre acestea se remarcă: stagiul de un an în Toulouse (Franţa) la Facultatea de Drept, din cadrul Universităţii Ştiinţelor Sociale, unde a obţinut “Diploma pentru studiile Uniunii Europene“ (în franceză “Diplôme d´études de l’Union Européenne”), precum şi stagiul de o lună pentru studierea limbii engleze (Manchester- Marea Britanie) şi a limbii spaniole (Granada- Spania).

De asemenea, a mai participat la o serie de studii în cadrul şcolilor de vară din Igalo (Muntenegru) şi Manchester (Marea Britanie), şcoli specializate în Dreptul Uniunii Europene, internaţional şi constituţional. La aceasta se mai adaugă studiile de drept internaţional privat din cadrul şcolii de vara de la Haga (Olanda).

Dr. Pavel Klima mai desfăşoară în prezent şi activitatea de asistent la Universitatea Metropolitană din Praga, având ca specializare Dreptul Uniunii Europene.

Dr. Pavel Klima este doctorant extern al Facultăţii de Drept în cadrul Universităţii Carol din Praga. ÃƒÅ½n timpul său liber, se dedică, în special, studiului limbilor străine. VorbeÅŸte curent limbile: engleză, franceză, spaniolă, italiană, germană, română ÅŸi arabă. ÃŽn prezent studiază ÅŸi limba rusă.

Avocat specializat in:

drept civil
drept penal 
 
 
 

© 2019 avocatul-poporului.ro. All rights reserved | Realizat de Webdesign