88718a72562758_cabinet_de_avocat_anca_tomescu_logo.gif

ANCA TOMESCU

Titlu / Cabinet: Cabinet de Avocat

Olt - Romania

Limbi vorbite: Romana Engleza

Adresa: STR. LIBERTĂŢII, Nr. 7, Bl. GA8D, Et. parter, Ap. 3

Telefon: 0726-964 325

Email: av_ancatomescu@yahoo.com

Descriere: 

C.I.A. Anca Tomescu este un cabinet de avocatura organizat si inregistrat in conformitate cu legea romana si prevederile UNBR.
Avocatul titular : Anca Tomescu - membru al Baroului Olt; agent autorizat Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare - AEGRM; mediator si practician in insolventa - membru UNPIR.
Oferim clientilor nostri asistenta juridica la standarde profesioniste in domeniile dreptului civil, dreptului penal, dreptului comercial (inclusiv dreptul asigurarilor), dreptului familiei, dreptului muncii, contencios administrativ si fiscal, dreptului proprietatii intelectuale, tranzactiilor imobiliare si, de asemenea, asistenta si reprezentare in fata instantelor de judecata de orice grad si a oricarei alte autoritati publice a statului roman.
Echipa noastra este una tanara, dinamica, eficienta, care se bazeaza pe o pregatire juridica temeinica si pe o cultura generala bogata.
Temeinicia acestor cunostinte elimina ezitarile si erorile, confuziile si neclaritatile, confera siguranta si fermitate in abordarea problemelor de drept, contribuie la celeritatea solutionarii procesului si, in cele din urma, asigura pronuntarea unei hotarari corecte.
Cabinetul de avocatură beneficiază de colaborare permanentă cu avocaţi definitivi, cu specializări în domeniu.
Agent autorizat arhivă electronică (AEGRM). BIROU DE MEDIATOR. PRACTICIAN IN INSOLVENTA
Partener asociat cu Cabinet de Insolvenţă Tana Carmen Elena.
STANDARDELE CABINETULUI:
CONSULTANTA JURIDICA, ASISTARE si REPREZENTARE la instantele de judecata (judecatorii, tribunale, curti de apel, Inalta Curte de Casatie si Justitie).

In desfasurarea activitatii sale specifice, cabinetul nostru are drept ghid urmatoarele valori, principii si standarde etice:
-Servicii juridice si asistenta profesionala la cele mai inalte standarde;
-Respectarea angajamentelor asumate;
-Respect
-Incredere reciproca
-Confidentialitate
Suntem constienti de faptul ca succesul clientilor nostri depinde si de calitatea consilierii juridice oferite de catre noi si acest aspect este detaliul care face diferenta. Cabinetul nostru de avocatura respecta si fructifica ideile, telurile si asteptarile tuturor clientilor sai, urmarind sa atinga scopul propus, si anume acela de a solutiona favorabil litigiile in care am fost angajati de catre clientii nostri.
Cabinetul nostru este in masura sa-si consilieze clientii inca din faza de proiect a unui contract, pe masura ce clauzele contractuale sunt negociate de catre parti, pana la momentul semnarii acestuia, garantand asistenta juridica adecvata. 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.


Avocat specializat in:

drept comercial
drept civil
drept penal
dreptul asigurarilor
dreptul familiei
drept administrativ
dreptul muncii


 
 
 
pagina-avocatilor.com, avocatul poporului, avocatul-poporului.ro, pagina avocatilor, Avocati inregistrati in Barou, Avocat definitiv, Barouri din romania, Avocati inscrisi, Avocat european, Avocat specializat in drept penal, Avocat roman in Germania, Avocati romani in germania, Avocat roman in Munchen, Avocat roman Frankfurt, Avocat roman Nurnberg, Avocat roman Bonn, Avocat roman Dortmund, Avocat roman Koln, Avocat roman Berlin, Avocat roman in Franta,Avocat roman in Austria, Avocat roman in Elvetia, Avocat roman in Belgia, Avocat roman in Anglia, Avocat roman in Norvegia, Avocat roman in Italia, Avocat roman in Suedia, Integrare romani in Germania, Cabinet de avocatura Bucuresti, Casa de avocatura Bucuresti, Avocat in Bucuresti, Avocat Ploiesti, Avocat in Arad, Avocat in Oradea, Avocat in Cluj, Avocat in Targu Mures, Avocat in Bacau, Avocat in Brasov, Avocat in Sibiu, Avocat in Deva, Avocat in Timisoara, Avocat in Piatra Neamt, Avocat Iasi, Avocat Botosani, Avocat Suceava, Avocat Radauti, Avocat Targu Neamt, Avocat Bicaz, Avocat Falticeni, Avocat Sighisoara
© 2018 avocatul-poporului.ro | Realizat de   Webdesign